Psi fenomeni - II deo


Psi fenomeni - II deo


Talasna struktura odgovara u trodimenzionalnom svetu slojevitoj strukturi (slika 1).Neke osobe sa spiritualnim iskustvom govore o telu koje je okruženo slojevitim biološkim poljem (vidite postove o auri).
 Slika 1. Izgled psi polja oko iscelitelja.

Izučavanje psi fenomena je značajno otežano činjenicom da je većima istraživanja tajna i da se  njima bave vrhunski naučnici u tajnim laboratorijama. Američki program je zvanično osnovan pre dvadesetak godina, pod pokroviteljstvoim Ministarstva odbrane CIA, NSA i još nekoliko tajnih agencija, a jednu deceniju ga je vodio Edwin May, nuklearni fizičar. Kasnije je May napisao knjigu o ovim ustraživanjima pod nazivom Ratovi ekstrasenzorne percepcije; istok i zapad. U njizi je opisan izvesni Joseph McMoneagle koji je bio najuspešniji u gledanju na velike udaljenosti u Star Gate programu (da, postoji takav tajni projekat). On je mogao sa velikom preciznošću da skicira vojne objekte na drugom delu Zemaljske kugle. Dvoje nvinara je objavilo 1970 godine knjigu pod nazivom Psychic Discoveries Behind the Iron Curtain, u kojoj su opisana fascinantna dostignuća ruskih naučnika. Zapad generalno misli da je ruska parapsihologija svetlosnim godinama ispred njhiovih istraživanja. Zavnično, najveći deo istraživanja je obavljan u Moskvi u ustanovi sa neobičnim imenom - Institutu za probleme transmisije informacija. U stvari, gro istraživanja je obavljen na drugom kraju SSSR, u Novosibirsku (ogroman grad za naučna istraživanja pod nazivom Akademgorodok - akademski grad.Ovde u Institutu za automatiku i elektrometriju je postojao misteriozni Specijalni odsek 8. On se bavio uticajem na volju udaljenih osoba, eufemistički nazvan biokomunikacija i bioenergija.
Ovde su obavljani eksperimenti sa telepatijom i telekinezom, a neki od ispitanika su bili monasi sa Tibeta ili šamani iz Sibira. navodno je KGB proverio oko milion ljudi sa psi sposobnostima.
Posebno je izučavana biokomunikacija biofotonima, gde se proveravalo da li se neka životinja može ubiti emisijom biofotona (fatalne bolesti su emitovane kroz staklo).Eksperimenti su prekinuti usled raspada SSSR, a Stern koji je vodio program je emigrirao na Zapad. Radovi su nastavljeni sa imopresivnim rezultatima od strane tri naučnika - Vlail Kanačevi, Simon Sčurin i Ljudmila Mihajlova. Oni su postavili dve grupe ćelija, jedna je bila inficirana virusom, a druga zdrava jednu do druge, odvojene kvarcnim staklom. Kvarcno staklo je izabrano, jer propušta ultraviolentne zrake. Posle izvesnog perioda vremena, zdrave ćelije su se inficirale. Talasi su preneli bolest kroz staklo. Kada je korišćeno obično staklo, nije bilo prenošenja infekcije.
Dakle, ćelije kominciraju jedna sa drugom talasima, nehemijskim putem. Ščurov kaže "inficirane ćelije su ispuštale talase koji su delovali kao poziv upomoć, njihov plač je prolazio kroz kvarcno staklo i izazivao istu bolest kod susednih ćelija. U odeljku o homeopatiji sam opisao sličan eksperiment profesora Lika Montanjara,sa transferom DNK. Jedan od njegovih radova je takodje potvrdio da mrtve čestice virusa emituju UV zračenje, kojim iziazivaju bolest kod zdravih ćelija. 
U psi ratu sa Zapadom nezaobilazni deo je bio KGB.  U to vreme je češki inženjer Robert Pavlita izumeo psihotronički generator, koji je mogao da deponuje i emituje psi energiju. 




Pogledajte kratak film o njegovom generatoru. Još tada su Sovjetski naučnici govorili o energiji  koja stoji iza si fenomena. Austroamerički naučnik Dr. Wilhelm Reich nazvao je psi energiju terminom "orgon". Orgonska energija je po njemu energija libida. Konstruisao je aparat koji je nazvao akumulator orgnske energije. Posle neprijatnih iskustava sa FBI, koji ga je uhapsio i optužio sa razvrat, njegov rad je prestao na ovom polju.
“Psihotronički generator može da utiče na pojedince ili grupe ljudi. Uticaj je mentalni i emotivni" kaže Sovjetski biolog Edward Naumov. Moguće je čak izazvati i moždane udare ovakvim aparatima.
U svrhu manipulacije umom, KGB je počeoi projekat "detlić". Koristeći talase ekstra niske frekvence (ELF - o njima će još biti reči) oni su emitovali  poseban zvuk koji je ličio na kljucanje detlića iz stanice Duga-3 kod Černobila. Ovi signali su trenali po rečima Tima Rifata, stručnjaka za parapsihologiju, da poptuno izmene neuronsku strukturu stanovništva Zapadne Evrope.Emitovani su sve do raspada SSSR, 1991.


Slika 2. Antena stanice Duga3 koja je emitovala signal detlića. Dole može čuti kako je on izgledao (nemojte predugo da ga slušate, ko zna kakve posledice moće da ima)


Sovjestki novinar Emil Bačurin je izjavio da se Juri Andropov žalio da je SSR napadnut parapsihološki iz nekoliko centara u Kanadi. General Lebed je tvrdio da je raspad SSSR izazvan parapsihološkim oružjem (tehnologijom psihosemantičkim programiranjem, ispiranjem mozga i hiponozom.

Коментари

Популарни постови са овог блога

O multiploj sklerozi

Afektivna imunologija (imunologija i emocije)

Soda bikarbona, vagus i imunitet